2008. augusztus 30.

Dunafüred - 2008. augusztus 30.

2008. augusztus 30-án, a Röck Vasas Természetjáró Baráti Kör tagjai, a vezetőnk, Nagy Imre sporttárs meghívására (az általa kialakított hagyományok folytatásaként), egy kellemes szombati napot töltöttünk el az Ő Dunafüredi birtokán.

A Vigadó téri hajóállomáson volt a találkozó. Ez évben az eddigi gyakorlattól eltérően nem busszal, hanem hajóval mentünk Dunafüredre, a Halászcsárdáig, majd gyalogosan a töltésen a kerti parti helyszínére.

A program remekül kezdődött, terített asztal fogadott bennünket, rajta kaja-pia bőven, a bográcsban pedig készült a főétel. A remek hangulathoz minden együtt volt.

A szép időben, gondozott kertben jól éreztük magunkat.
Túratársunk (és felesége, Ica) remek házigazdák voltak.

Tekintettel a szép, nyári időre, és arra, hogy vízparton voltunk, a bátrabbak (vagy akiknek volt fürdőruhájuk) meg is fürödtek a Dunában. A víz tiszta, és meleg volt.

A jó hangulatban az idő gyorsan eltelt. A hajónk öt órakor indult visszafelé, ennek megfelelően négy óra után megkezdtük vissza-sétánkat a hajóállomásra, és az esti órákban szerencsésen haza is érkeztünk.

A kert partin készült képek, a honlapról elérhető albumokban, képtárakban megtekinthetőek, és onnan le is lehet tölteni azokat.

Budapest, 2008. augusztus 30.

Molnár Béla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése