2008. június 21.

Érd, Borhy tanya - 2008. június 21.

2008. június 21-én a Röck Vasas Természetjáró Baráti Kör tagjai, két túratársunk – Borhy István, és felesége, Marika – meghívására, az Érdi birtokukon voltunk vendégségben, ahol egy kellemes, vidáman laza napot töltöttünk el.

Az Etele téri Volán pályaudvaron volt a találkozó. Busszal mentünk Érdre, a kaszinóig, onnan pedig kb. 2-3 kilométeres sétával jutottunk el a Borhy villáig.

A vendéglátás kiváló volt, rengeteg kaja, bográcsban készült a pörkölt, az asztalok tele piával (a gyengébbeknek üdítő is volt), ha kiürült egy üveg, máris ott volt a másik, szóval minden együtt volt a jó hangulathoz. Szólt a zene, a végén pedig még dalárda is alakult a csapatból.

A szép, napsütéses nyári időben, tiszta levegőn, ápolt gyümölcs- és díszfák között jól éreztük magunkat. Nagyon meleg volt, mindenki a hűvöset, az árnyékos helyet kereste.

Túratársaink remek házigazdák voltak.

Késő délután, a reggel megismert módon, és útvonalon (Kaszinóig gyalog, onnan pedig busszal) jutottunk vissza Budapestre.

A kerti partin készült képek, a honlapról elérhető albumokban, képtárakban megtekinthetőek, és onnan le is lehet tölteni azokat.

Budapest, 2008. június 21.

Molnár Béla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése