2010. július 31.

Érd, Borhy tanya - 2010. július 31.

2010. július 31-én a túracsapatunk két tagja – Borhy István, és felesége, Marika – meghívására, az Érdi birtokukon voltunk vendégségben, ahol egy kellemes, vidáman laza napot töltöttünk el.

Az Etele téri Volán pályaudvaron volt a találkozó. Busszal mentünk Érdre, a Fürdő utcáig (Kaszinóig), onnan pedig kb. 2-3 kilométeres sétával jutottunk el Borhy tanyáig.

A vendéglátás kiváló volt, ahogy megérkeztünk, már terített asztal volt. Pia rengeteg, a tűzön készült (délutánra) a kétféle pörkölt, ha kiürült egy üveg, máris ott volt a másik, szóval minden együtt volt a jó hangulathoz. Szólt a zene, és a bátrabbak a tánctudásukat is megmutathatták.

A szép, napsütéses nyári időben, tiszta levegőn, ápolt gyümölcs- és díszfák között jól éreztük magunkat. Kellemes, nyári meleg volt.

Túratársaink remek házigazdák voltak.

Késő délután, a reggel megismert módon, és útvonalon (Kaszinóig gyalog, onnan pedig busszal) jutottunk vissza Budapestre.

A kerti partin készült képek, a honlapról elérhető albumokban, képtárakban megtekinthetőek, és onnan le is lehet tölteni azokat.

Budapest, 2010. július 31.

Molnár Béla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése